downtown_edited

Down Town Gourmet Market Eindhoven genomineerd voor de Entree Award 2017 in de categorie ‘Best Hospitality Concept’

Down Town Gourmet Market aan de Smalle Haven in Eindhoven is een internationale food smeltkroes waar culturen, smaken en keukens bij elkaar komen. Mooie foodconcepten uit ruim 21 windstreken worden in een unieke, gezellige ambiance gepresenteerd.

De prijsuitreiking wordt georganiseerd door Entree, het vakblad voor de Nederlandse horeca.

In de categorie ‘Best Hospitality Concept’ wordt gekeken naar het horecabedrijf dat een ijzersterk, vernieuwend en trendbepalend concept neerzet. Een vakjury beoordeelt de meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. In 13 categorieën worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers en –bedrijven.

“Wij zijn trots op deze nominatie welke ook wel ‘de Oscars voor de horeca’ genoemd wordt”, vertellen de drie initiatiefnemers. “ Alleen al de nominatie zien wij als een bevestiging dat wij samen met onze mensen en de foodondernemers een uniek, gastvrij en coöperatief horecaconcept hebben neergezet. Sinds de opening medio april van dit jaar worden we goed bezocht en krijgen we veel complimenten en feedback van onze gasten. Wij wachten in spanning af…”

De uitreiking van de Entree Awards vindt plaats op 27 november aanstaande in Theater Amsterdam.