Cuisine Catering: Een feest voor alle zintuigen

De Belgen staan erom bekend dat ze weten wat gastronomie is. Dat geldt zeker voor Bram Gers. Met Cuisine Catering verzorgt hij sinds vier jaar evenementen van een hoog niveau. Sinds begin dit jaar kan Tilburg en omstreken daar ook van meegenieten. Op de Mini Netwerk Contactavond van 6 november geven de enthousiaste chef en zijn team een proeve van bekwaamheid. En dat belooft een feest te worden voor álle zintuigen.

Luisteren en afstemmen
Vraag Bram niet om een menu op te sturen, want dat heeft hij niet zomaar op de plank liggen. ‘Standaard’ komt in zijn vocabulaire niet voor. Alles wat hij doet is maatwerk en dat begint bij goed luisteren. “Bij Cuisine Catering vinden we het belangrijk dat de catering aansluit bij de gelegenheid”, vertelt Bram. “Ik inventariseer persoonlijk wat een opdrachtgever wil bereiken met zijn evenement. Open je bijvoorbeeld een nieuwe showroom, dan is het niet handig als gasten op één plek blijven hangen bij een buffet. In zo’n geval zorgen we ervoor dat de gasten op verschillende plaatsen in de showroom iets aangeboden krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een walking diner, zodat ze ook echt de hele ruimte zien.”

We stemmen alles op elkaar af, van bord tot stoel

Verschillende stijlen
Cuisine Catering maakt graag indruk met verse, exclusieve producten. Maar daar blijft het niet bij. “Het gaat om het totale concept”, legt Bram uit. “Alles stemmen we op elkaar af, van bord tot stoel. We kunnen zelfs de bediening kleden in de bedrijfskleuren van de opdrachtgever.” In de Oude Kerk in Dongen gaat Cuisine Catering laten zien hoe dat oogt, geurt en proeft, in verschillende creatieve stijlen. Belgische gastronomie in een Nederlands jasje.

CUISINE CATERING
Parklaan 22/14

2300 Turnhout, België
T: +32 (0) 488 819 352
info@cuisinecatering.be
www.cuisinecatering.eu