35-BEDRIJFSPROFIEL Coolwater Service 1 pagina_edited

Coolwater Service toont groeiambitie

Coolwater Service maakt de laatste jaren een positieve ontwikkeling door. Onlangs werd het contract met de Bonheur Horeca Groep in Tilburg verlengd. In verlengde van die stap plaatste het Tilburgse drankenbedrijf nieuwe, volautomatische koffiebonenautomaten met verse melk in het Koning Willem II Stadion.

Het zijn slechts voorbeelden van de bedrijfsontwikkelingen. Want directeur Ronald van Vuren vestigt ook de aandacht op de overname van J’S Coffee in Almelo. Het zegt iets over de groeiambities en het verzorgingsgebied van Coolwater Service. Het bedrijf aan de Pallasstraat 54 is door laatstgenoemde stap veel nieuwe klanten rijker. Van hen krijgen Van Vuren en zijn team positieve reacties over assortiment en service.
“Ons product is met water, koffie, thee en soepen stabiel. Rode draad in de bedrijfsvoering is de klant voorzien van een uitstekende service. Mooi is ook, dat klanten op zoek naar een goed assortiment en een snelle service zich spontaan melden.”

Coolwater Service weet hoe belangrijk een goede kop koffie, thee of ander drankje is op de werkvloer en daar buiten. “Doordat we ook de apparatuur leveren en de daarbij behorende service, van reparatie tot onderhoud, kunnen we snel schakelen. Dat wordt gewaardeerd want hoe eerder klanten weer aan de koffie of iets anders kunnen, hoe beter.” Zestien jaar geleden startte Van Vuren met Coolwater Service. Hij heeft nu een landelijke dekking. Niet alleen door meer klanten maar ook door een groeiende consumptie ziet hij omzetstijging in alle productlijnen. “Ja, ook in water. Nog steeds zien klanten het belang van een goed glas water naast een lekkere kop koffie, thee of soep.”

Foto: Ronald van Vuren en Sandra Ammerlaan bij een onlangs geplaatste, moderne koffieautomaat.

 

Coolwater Service B.V.
Pallasstraat 54
5048 CJ Tilburg
T 013 5457340
info@coolwaterservice.com
www.coolwaterservice.nl