noorderbrand_edited

Wat begint met een kleine vlam…

Het bouwen van een sterk merk waarmee je je kunt identificeren en positioneren, is niet eenvoudig. De uitdaging is om op te vallen, origineel en/of ludiek te zijn, maar tegelijk ook eerlijk en authentiek. Daar weten de jongens van Noorderbrand alles van. Ideeën die wellicht nu nog een waakvlam zijn, schakelen zij in no-time op tot een uitslaande brand. Met niet te blussen concepten, proposities, campagnes, websites, magazines, verpakkingen, mailings, et cetera. Maak kennis met de bevlogen pyromanen Sander Ras en Jasper van Hout en laat de vonk overslaan!

“Mensen komen bij ons voor vuur”, vertelt Jasper. “Wij bieden de elementen die hiervoor nodig zijn: een brandstof, hitte en zuurstof, wat symbool staat voor onze kennis, creativiteit, bevlogenheid en integriteit. Waarmee de brand (lees: het concept) gecontroleerd kan worden opgestookt. Zodat er reuring komt rond bedrijf, product of dienst. Exact afgestemd op de doelgroep. Doeltreffend en vernieuwend. Als we dat voor elkaar krijgen, hebben wij ons werk goed gedaan.” Sander: “Bij negen van de tien concepten die wij maken, krijgen wij aan het eind te horen: ‘Dat is herkenbaar en logisch, waarom zijn we daar zelf niet op gekomen?’. Dat komt doordat onze concepten kloppen en maximaal aansluiten bij wat onze klanten ons vertellen.”

“Wij vinden het belangrijk om ‘de mens’ achter de klant te leren kennen. Daar zit namelijk de kracht van ieder concept”, vertelt Sander. “Wie ben je, wat houdt je bezig, wat inspireert je en waar voel je je prettig bij? Die sterke eigenschappen nemen we mee in ons concept en ontwerp. Zodat dit daadwerkelijk past als een jas. Want alleen dan het beklijven.”

Noorderbrand
Hurksestraat 19 / Unit 0.07
5652 AH Eindhoven
T 040 842 04 57
info@noorderbrand.nl
www.noorderbrand.nl