bc-dagen

Bedrijvencontactdagen terug in ‘s-Hertogenbosch

Vele jaren kende ondernemend ‘s-Hertogenbosch succesvolle Bedrijvencontactdagen, BCdagen. Die krijgen op 15 en 16 november een vervolg van deze tijd in de Maaspoort Sports en Events in ‘s-Hertogenbosch. Marco van Elswijk spreekt over ‘verrassende invalshoeken’, ‘aansprekend deelnemersveld’ en ‘nieuwe stijl’. Met dat laatste verwijst hij onder meer naar gratis Zakelijk Speeddaten, gratis inspiratie sessies en andere primeurs op de BCdagen. Het thema van de BCdagen 2017 luidt: ‘Grenzen verleggen!’

Potentiele klanten ontmoeten, met relaties van gedachten wisselen en hen een gastvrij onthaal bieden. Het zijn volgens Van Elswijk enkele van de vele invalshoeken tijdens BCdagen. “Ook al gebeurt er veel via sociale media, aan persoonlijk contact met nieuwe en bestaande klanten hechten ondernemers nog steeds veel waarde. BCdagen zijn en blijven in die context het meest geschikte marketing- en communicatiemedium.” Hij koppelt daaraan ook een praktische reden: “Op de beursvloer ontmoet je met een efficiënte tijdsinvestering een grote groep geïnteresseerden.” Om die groep nog omvangrijker te maken zet BCdagen  onder andere Zakelijk Speeddaten, workshops op de vloer en inspiratiesessies in.

Zakelijk Speeddaten
“Tijdens het speeddaten word je elke vier minuten gekoppeld aan een nieuw persoon. In die tijd kun je je bedrijf pitchen, brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijk nieuwe samenwerkingen starten. Het doel is veel mensen in een korte tijd ontmoeten, elkaar prikkelen en nieuwsgierig maken.” Van Elswijk ervoer tijdens eerder gehouden BCdagen, dat bezoekers naar huis gaan met verse inspiratie en energie.

Centrale ligging
Ervaring leert. Van Elswijk organiseerde al BCdagen in diverse plaatsen in ons land en ziet ‘s-Hertogenbosch als een perfect platform. “Niet alleen de bedrijvigheid spreekt aan, het kent een hele centrale ligging ten opzichte van andere, grote Brabantse steden. Het thema heeft daarbij een dubbele betekenis.

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in de Maaspoort Sports en Events in
‘s-Hertogenbosch op woensdag 15 (13.00 tot 21.00 uur) en donderdag 16 november 2017 (10.00 tot 17.00 uur).

Grote belangstelling
Gezien de grote belangstelling van actieve ondernemers wordt het, volgens Van Elswijk, het grootste B2B event in deze regio. “Wij brengen ondernemers met elkaar in contact op on- en offline netwerken en tijdens inspiratiesessies. Ook is er volop mogelijkheid om face-2-face zaken te doen in deze regio. We richten ons met de BCdagen op ondernemers, organisaties en overheden uit ‘s-Hertogenbosch en de regio. Natuurlijk staan de BCdagen open voor deelname van organisaties uit naburige provincies, om ook zo zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Informatie en aanmelden www.bcdagen.nl