Bas Aarssen: Voorliefde voor mobiliteit

Zijn hele leven staat in het teken van auto’s, of liever nog: mobiliteit. Dat begon al op 8-jarige leeftijd met Autowas Bas en voerde via het tankstation en verkoopfuncties bij verschillende merkdealers naar zijn eigen ondernemingen: Mobility Check en Bedrijfswagens Tilburg. Om zijn klanten van A tot Z te kunnen bedienen, van aanschaf tot reparatie, kwam daar in 2014 Bedrijfswagens Service Tilburg bij. Drie jaar geleden stond hij daarmee als starter in dit blad. Wij vroegen ons af: hoe is het nu met Bas Aarssen?

Voorliefde voor mobiliteit
Bas Aarssen is in zijn element met de drie bedrijven waarmee hij in de volle breedte zijn klanten werk en zorgen uit handen kan nemen. Zijn voorliefde voor mobiliteit, een wereld die hij door en door kent, zet hij nu in om het collega-ondernemers makkelijker te maken. “Ik ben er speciaal voor de ondernemer voor wie mobiliteit een must is, maar die daar zelf niet speciale aandacht aan kan of wil besteden”, zegt hij. De kennis en ervaring die hij opdeed in verschillende disciplines binnen de branche zijn daarvoor een uitstekende basis.

De besparing op mobiliteit kan oplopen tot wel 25 procent

Besparingen
De onafhankelijke bemiddeling van Bas levert een besparing op die kan oplopen tot wel 25 procent. Bas onderhandelt niet alleen over de beste aankoopprijs, maar levert ook slimme oplossingen om te besparen op brandstof, verzekeringen, onderhoud en reparaties, kortom: de totale ‘cost of ownership’.  En dat alles onder één dak. Dat hij daarmee in een behoefte voorziet, is wel duidelijk. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren behoorlijk; meer klanten, meer medewerkers. Die lijn wil Aarssen voorlopig nog even vasthouden.

Mobility Check/Bedrijfswagens Tilburg/Bedrijfswagens Service Tilburg
Polluxstraat 37
55047 RA Tilburg
M 06 1508 0919
bas@mobilitycheck.nl
www.mobilitycheck.nl