47-BEDRIJFSPROFIEL Spoor3HRM 1 pagina_edited

Banen voor de lange termijn

Barrie Spoorenberg is samen met zijn vader Toon en vrouw Ellen de drijvende kracht achter Spoor3HRM. “Dat verklaart ook de naam; De drie Spoorenbergjes on a HRM mission”, begint Barrie het gesprek lachend. Daar waar Barrie een echte ondernemer is met een passie voor mensen, is Toon een HRM-man pur-sang met ruim 40 jaar ervaring in het veld en is Ellen het organisatorische talent achter de schermen. Barrie vertelt trots: “We hebben een gemeenschappelijk doel en brengen kwaliteiten ter tafel die complementair zijn aan elkaar. Dat maakt onze samenwerking zo succesvol en aangenaam.” Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en telt het team inmiddels vijf mensen.

Spoor3HRM houdt zich bezig met de in- en uitstroom van mensen bij bedrijven door middel van werving en selectie, uitzenden en detacheren, loopbaanbegeleiding en outplacement voor zowel MBO, HBO en WO functies in de regio Zuid-Oost Brabant. Het bedrijf werkt vanuit opdrachtgeversperspectief. “We krijgen een specifieke opdracht waar we mee aan de slag gaan”, aldus Barrie. “Lukraak CV’s sturen in de hoop dat er iets blijft plakken is er bij ons niet bij. Kennis van de opdrachtgever én de kandidaat zijn wat ons betreft absolute vereisten voor een succesvolle match.”

Spoor3HRM kan ook flexibele contracten aanbieden en daarbij de verloning verzorgen. “Wij gebruiken flexibele arbeid bijna altijd als instrument voor een verlengde proeftijd”, Aldus Spoorenberg. “Dit heeft te maken met onze doelgroep. We richten ons niet op tijdelijke functies, maar zijn echt gespecialiseerd in het vervullen van banen voor de langere termijn.”

Spoor3HRM heeft het gehele werving- en selectieproces opgeknipt in een zestal fasen. Zo kan de opdrachtgever altijd zelf kiezen van welke diensten hij al dan niet gebruik maakt en betaalt hij ook als zodanig. Daarnaast blijft de opdrachtgever ook actief betrokken bij het proces. “Vooral dat laatste vinden opdrachtgevers prettig”, sluit Barrie af.

Spoor3HRM
Avignonlaan 8A
5627 GA Eindhoven
T 040 7114070
www.spoor3hrm.nl
info@spoor3hrm.nl