Header-Website-Arno-en-Henny-1024×341

Baeten Elektro Nijmegen bundelt krachten met Hoppenbrouwers Techniek

Baeten Elektro Nijmegen is een installateur met een lange historie. Het bedrijf richt zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteit en woningbouw.

Arno Rovers, directeur bij Baeten Elektro Nijmegen; “Kleine organisaties zijn kwetsbaar in de markt. We maken steeds weldoordachte keuzes om te continueren en vooruit te komen. Grote projecten vergen veel van onze organisatie en brengen steeds meer juridische risico’s met zich mee. Ik werk met veel enthousiasme en wil graag met zowel mijn organisatie, de medewerkers, als met onze relaties vooruit. Ik heb mezelf daarom de vraag gesteld: ga ik zelf investeren om verder te kunnen groeien of ga ik op zoek naar een partij waaronder we verder kunnen groeien?

Begin januari kwam ik in contact met Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek en zag een georganiseerd bedrijf als potentiële kandidaat voor overname. Ik heb hier de open cultuur mogen ervaren en de vrijheid met (doorgroei)mogelijkheden voor medewerkers kunnen zien. Dit heeft mij doen besluiten dat Baeten Elektro per 1 maart verder gaat onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek B.V.”

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek; “Tijdens het eerste gesprek met Arno was er eigenlijk meteen een klik. Arno past goed bij onze cultuur en door zijn ruime ervaring en enthousiasme is er snel vertrouwen ontstaan. Hij heeft veel kennis van zowel het technische vak als van het runnen van een bedrijf. Daarom gaat met ingang van 1 maart 2017 Baeten Elektro verder onder onze vleugels en wordt dit tevens onze vierde vestiging. Arno wordt de vestigingsleider en gaat met zijn team deze vestiging verder uitbreiden.

Baeten is gevestigd in een mooi pand midden in Nijmegen. Het past goed bij de uitstraling van Hoppenbrouwers en we kunnen daar nog wel enkele jaren verder groeien. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega’s die deze vestiging verder mee uit willen bouwen. Wij hebben de volgende vacatures openstaan: een medewerker vestigingsondersteuning (administratief onderlegd), een Eerste monteur elektrotechniek, een werkvoorbereider elektrotechniek, een monteur beveiliging en BBL-ers.”