Avans Deeltijd Open Dag zaterdag 9 december in ‘s-Hertogenbosch

We leiden werkenden met ambitie op tot hoog gekwalificeerde professionals. Dit doen we met meer dan 25 erkende HBO-opleidingen op Bachelor en Associate degree niveau. Onze studenten zijn ambitieus en zich ervan bewust dat een ‘leven lang leren’ nodig is om zich in het bedrijfsleven of bij de overheid op een hoog niveau staande te houden.

Als werkgever bent u gericht op inzetbare medewerkers, ook in de toekomst. Daarom stimuleert u uw medewerkers om te blijven leren. Immers, als een bedrijf aandacht geeft aan talentontwikkeling, geeft dat een aantoonbaar effect op het bedrijfsresultaat.

Het doel van de Open Dag
Graag laten we werkgevers en werknemers kennismaken met het onderwijs van Avans Deeltijd. We nodigen u daarom van harte uit op de Open Dag op zaterdag 9 december 2017. Tijdens de Open Dag maakt u op de informatiemarkt kennis met docenten, studieadviseurs en studenten. Daarnaast zijn er opleidingspresentaties die uitleg geven over inhoud van de opleidingen en de flexibele opzet van ons onderwijs.

Aanmelden
De Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 december in ‘s-Hertogenbosch. Het programma duurt van 10.00 tot 13.00. Toegang is gratis en u kunt zich aanmelden via de website van Avans Deeltijd.

Aanvullende informatie
Datum:            9 december 2017
Tijd:                 10:00 – 13:00
Kosten:            Gratis
Organisator:    Avans Deeltijd
Adres:             Onderwijsboulevard 215, ‘s-Hertogenbosch
Telefoon:         088 525 7500
E-mail:             deeltijd@avans.nl
Aanmelden:     www.avansdeeltijd.nl