‘De autoshowroom van morgen is uitnodigend, interactief én dichtbij’

Met de veranderende wensen van zakelijke én particuliere autorijder verandert ook de functie van de autodealer. Autobedrijf Van Den Udenhout speelt hier onder andere op in met een interactieve showroom, waar klanten eenvoudig en op maat hun droomauto kunnen configureren. “Inclusief de gewenste kleur, interieur, optiepakketten en accessoires”, vertelt directeur Kurt Verhees, “waarover wij hen graag adviseren.”

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Oss, Son en Veghel. In Den Bosch wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuwe showroom, die aanzienlijk kleiner zal worden dan zijn voorganger.
“Een resultaat van onze Pop-Up Citystore in het voormalige pand van V&D in hartje stadcentrum Den Bosch, dat ons belangrijke inzichten voor de toekomst heeft gegeven”, vertelt directeur Kurt Verhees. “Bezoekers konden hier niet alleen kennismaken met een geselecteerd aanbod producten en diensten van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, maar ook digitaal hun eigen auto samenstellen, hun (privé)leaseprijs berekenen én direct een proefrit maken.
Een dienstverlening die we de komende jaren verder uitbouwen in onze showrooms, waar verkoop, onderhoud en service nog meer geclusterd zullen worden. Met slechts één aanspreekpunt voor de klant. Maar ook door onderhoud en service zo dicht mogelijk bij de klant uit te voeren.
Op verschillende strategische plekken in ons verzorgingsgebied hebben we Bring Me drop off-/pick-up points geplaatst, waar klanten eenvoudig hun auto kunnen brengen, ophalen en vervangend vervoer kunnen meenemen. Waarmee we klanten maximaal ontzorgen. Daarbij zijn we onlangs een Free to Go proef gestart op Strijp-S; een nieuw mobiliteitsconcept waarbij mensen flexibel en snel auto’s kunnen delen.”

‘Wij maken van auto’s kijken een nieuwe beleving’

Op dit moment onderzoekt Van den Udenhout tevens de mogelijkheden voor twee nieuwe, definitieve Pop-Up stores op strategische plekken in Eindhoven en Den Bosch. “Waarmee we van auto’s kijken een nieuwe beleving willen maken, als onderdeel van de totale dagbesteding van mensen”, vertelt Verhees. “Door naast een wisselend assortiment auto’s ook goede horecavoorzieningen, verkoop van fietsen en verkoop van luxe sportartikelen aan te bieden, wordt de drempel om regelmatig binnen te stappen aanzienlijk verlaagd.”

Van den Udenhout
Wekkerstraat 43 – 53

5652 AN Eindhoven
T 040 219 77 00
info@udenhout.nl
www.udenhout.nl