Auto1_edited

Een auto verkopen zonder stress?

Auto verkopen anno 2017
Waar 2016 een slecht jaar was voor de autoverkoop zag de autowereld de occasionverkoop floreren als nooit tevoren. Dit wil echter niet zeggen dat het verkopen van een tweedehands auto er makkelijker op is geworden. De concurrentie op de automarkt wordt elk jaar hoger en met het oog op het aantal opkomende online verkoopplatformen is het einde van deze trend nog lang niet in zicht. Een van de meest bekende platformen is www.wijkopenautos.nl. Met vier locaties in Noord-Brabant (Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch) alleen al is het bedrijf een van de bekendste auto opkopers van de regio.

Oud ijzer prijs is verleden tijd
Het bedrijf claimt dat de nadruk vooral ligt op het zo eenvoudig mogelijk houden van het verkoopproces, wat vooral handig is voor de particulier die zo snel mogelijk van zijn auto af wil. Daarnaast kopen ze echt elke auto, onafhankelijk van de staat waarin de auto zich begeeft. Veel ‘klassieke autodealers’ zullen vaak geen raad weten met een hele oude auto of een auto met simpelweg te veel schade. Wanneer je dan toch nog een betere prijs wil dan de oud ijzer prijs biedt Wijkopenautos.nl de uitkomst.

Auto verkopen in drie stappen
Een auto verkopen zonder stress? Wat onderscheidt het verkoopproces dan precies van andere dealers en autohandelaren? We zullen het hieronder even kort uitleggen.
Als eerste vul je je kenteken in op de website om zo de dagwaarde van je auto te achterhalen. De dagwaarde dient als indicatie van de waarde van je auto.
Vervolgens kun je een afspraak maken bij een van onze Brabantse vestigingen voor een professionele taxatie waar je vervolgens een vrijblijvend bod krijgt op je auto.
Wanneer je dit bod accepteert is je auto verkocht en regelt Wijkopenautos.nl daarnaast ook nog het papierwerk.

Een ander voordeel is dat je zelf geen advertentie meer hoeft te maken en dat je niet hoeft te onderhandelen over de prijs. Je krijgt namelijk één vast bod op je occasion. Je kan de Brabantse vestigingen van het bedrijf vinden op een van de volgende locaties:

Den Bosch
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX s-Hertogenbosch
085 888 77 99
Route
Openingstijden

 

Breda
Druivenstraat 51-53
4816 KB Breda
085 888 77 99
Route
Openingstijden

Tilburg
Selenakker 1
5047 TP Tilburg
085 888 77 99
Route
Openingstijden

 

Eindhoven
Hastelweg 264 A
5652 CN Eindhoven
085 888 77 99
Route
Openingstijden