25-AUTONIEUWS Arend Auto 1 pagina_edited

Arend Auto, Easy Life!

Arend Auto is dé Renault dealer uit de regio Noord-Brabant. In dit gebied hebben we maar liefst zeven vestigingen waar u terecht kunt met al uw mobiliteitsvraagstukken. Arend Auto is een dochteronderneming van Stern Groep N.V., de grootste automotive holding van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor alle aspecten die te maken hebben met uw personenauto of bedrijfswagen.

De bedrijfswagens van Renault zijn al jarenlang toonaangevend in de markt. Voor een nieuwe bedrijfswagen bent u bij Arend Auto dan ook aan het juiste adres. “We beschikken te allen tijde over een ruime voorraad bedrijfswagens waar u uit kunt kiezen en bovendien snel mee kunt rijden”, aldus Frans-Jozef Swinkels.

Renault staat voor Easy Life en dat willen we ook waarmaken richting onze klanten. Vandaar dat onze specialisten precies weten wat de behoeften zijn van een ondernemer zoals u. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagenmarkt adviseren wij over hetgeen wat ú belangrijk vindt. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, een eventuele financiering of leaseconstructie, bedrijfswagen-inrichting of het onderhoud aan uw belangrijkste bedrijfsonderdeel, we helpen u graag.
De producten van Arend Auto vormen de basis van een langdurige relatie welke we graag aangaan met onze klanten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom prijzen wij maatwerk aan. Zo stemmen wij de bedrijfswageninrichting geheel af op uw voorkeur en manier van werken.

Advies inwinnen over de mogelijkheden voor ú? Geen probleem, wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen bij u in de buurt!
Of bel ons op 1 van onderstaande nummers.

Marc Tutert
T 073 621 61 11
M 06 227 10 382
marc.tutert@arendauto.nl

Frans-Jozef Swinkels
T 040 245 00 55
M 06 126 50 013
frans-jozef.swinkels@arendauto.nl

Peter-Paul Kautz
M 06 511 37 910
peter-paul.kautz@arendauto.nl

Martin van Beuningen
T 040 2450055
M 06 29004201
martin.van.beuningen@arendauto.nl

www.arendauto.nl

Foto: van links naar rechts: Frans-Jozef Swinkels, Peter-Paul Kautz en Martin van Beuningen