Altenburg Bedrijfsadvies, steun en toeverlaat bij complexe financiële vraagstukken

Financiële zaken; ieder bedrijf heeft ermee te maken, maar niet iedere ondernemer is er even goed in thuis, al was het maar omdat operationele zaken vaak alle aandacht opeisen. Rob Altenburg van Altenburg Bedrijfsadvies staat dit soort ondernemers graag bij met raad en daad in vraagstukken op het gebied van bedrijfsfinanciering, bedrijfsopvolging, waardecreatie, koop en verkoop van de onderneming.

Nieuwe mogelijkheden
Rob Altenburg komt zelf uit de financiële wereld en heeft 25 jaar ervaring in bedrijfsadvies. In die hoedanigheid kwam hij in aanraking met allerlei problematiek die speelt in het MKB. “Bedrijfsfinanciering is één van die dingen”, vertelt hij. “Bij de bank zijn de mogelijkheden beperkter geworden, maar er zijn tegenwoordig veel andere kanalen waar je geld kunt halen voor investeringen.” Altenburg kent de weg en heeft de juiste contacten om ondernemers daarin te begeleiden.

Samen met de ondernemer werken aan rust, continuïteit en winstgevendheid

Complexe vraagstukken
Maar Altenburg Bedrijfsadvies doet meer dan alleen financieringsaanvragen. “Het soort complexe financiële vraagstukken waar de gemiddelde ondernemer liever niet alleen voor staat, pak ik graag met hem of haar op. Dat doe ik op een hele praktische manier. De belangrijkste punten leg ik vast en als dat nodig is werkt een specialist, bijvoorbeeld op fiscaal of juridisch gebied, ze verder uit. Ik heb een breed netwerk om de kennis en ervaring die ik zelf in huis heb aan te vullen.”

Nuttige samenwerking
Een vertrouwensrelatie en een langdurige, nuttige samenwerking, dat is waar Rob Altenburg naar streeft. “Als ik doe waar ik goed in ben, kan de ondernemer doen waar hij of zij goed in is. Dat komt de rust, de continuïteit en de winstgevendheid in het bedrijf ten goede”, besluit hij.
Altenburg Bedrijfsadvies
Diepenbrockstraat 10

5151 KE Drunen
T 06 55 76 49 05
 info@altenburg-bedrijfsadvies.nl
 www.altenburg-bedrijfsadvies.nl