NETWERK_Facebook_header_851

Adverteren

Zakenmagazine Netwerk

Zakenmagazine Netwerk verschijnt 6 keer per jaar en wordt gericht verzonden aan meer dan 7.500 geselecteerde economisch actieve ondernemers in de regio Midden- en Zuidoost Brabant.  Iedere editie is gevuld met relevante content verdeeld over verschillende rubrieken. Het is mogelijk om in het blad te adverteren, een bedrijfsprofiel, column en/of infomercial te plaatsen.

Iedere editie van ons magazine staat in het teken van een thema dat leeft bij ondernemers. Voor de eerstvolgende editie welke verschijnt op 3 mei is dit “Mobiliteit”
Renovatie, nieuwbouw, koop of huur? Wat is de vorm die het beste bij jouw bedrijf past? Maar ook duurzaam ondernemen, hoe kan je succesvol zijn en tegelijk de wereld om je heen sparen? In deze editie staan we niet alleen stil bij bouw, maar ook bij inrichting, automatisering en alles wat er bij je huisvesting komt kijken.

Uiteraard zijn wij graag bereid een en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.