20170926_NMB_aan_de_Stegge_Graphics_0001_edited

ADS Graphics: groot(s) in print

Laten zien waar je voor staat, wat je doet en wat je in de aanbieding hebt; voor ieder bedrijf een must. Bij ADS Graphics hebben ze daar de middelen voor. Het bedrijf print alles wat je nodig hebt om indruk te maken, zo groot – maar ook zo klein – als je wilt. Volgens de laatste trends, niet alleen op papier of karton. Het opvallendste wat ze de afgelopen tijd van een print hebben voorzien? Skateboardwielen. En daar houden de mogelijkheden nog lang niet op, zegt eigenaar Paul Aan de Stegge.

Sinds 1999
ADS Graphics begon in 1999 als reprobedrijf. Aan de Stegge was toentertijd specialist in het printen van bouw- en installatietekeningen. Dat doet hij nog steeds, maar in de wereld van print kan tegenwoordig zo veel meer. ADS Graphics is meegegroeid met die evolutie. Tegenwoordig kunnen bedrijven er terecht voor alles was te printen is. Van posters en stickers tot verpakkingen en flyers, kortom alles wat kan bijdragen aan de promotie en zichtbaarheid van een bedrijf, merk of product. Met de komst van nieuwe machines is printwerk zelfs mogelijk op uiteenlopende materialen zoals hout en kunststof, tot een dikte van 6 centimeter. “Dat maakt de mogelijkheden haast onbeperkt”, vertelt Paul Aan de Stegge. “We kunnen printen op rolgordijnen, behangpapier, plafondplaten, wijnkistjes, cadeauverpakkingen en zelfs keukendeurtjes.”

Creatieve vormen
Het nieuwste paradepaardje van ADS Graphics is een Zünd snijplotter. Deze bijzondere computergestuurde machine snijdt met Zwitserse precisie zelfs massief plaatmateriaal in elke gewenste vorm. Dat zorgt voor een extra dimensie voor je promotiemateriaal. “Heb je een leuk idee, dan zit je echt niet vast aan vierkante of rechthoekige uitvoeringen”, vertelt productiemanager Eelke Brandsma terwijl hij laat zien hoe de machine zeskantige kaarten verwerkt. Het kan nog specifieker. “Een klant wilde iets creatiefs om zijn beursstand mee aan te kleden. We kwamen op het idee om beursaankleding voor hem te maken in de vorm van een tandenborstel en eigen verpakkingen. Over dat soort dingen denken wij graag mee met onze klanten. In principe is niets ons te gek.”

We hebben alles in huis om creatieve ideeën te vertalen naar concrete producten

Duurzaam en sneldrogend
De productiehal van ADS Graphics heeft een oppervlakte van 1000 m². De nieuwste technieken op printgebied zijn er verzameld en dan hebben we het niet alleen over de machines. “Een belangrijke ontwikkeling is het gebruik van duurzame materialen”, vertelt Paul Aan de Stegge. “Uitingen zoals raamstickers printen we steeds vaker op materiaal dat herbruikbaar is. We hebben ook verschillende inktsoorten. Latex droogt bijvoorbeeld zo snel dat we de producten dezelfde dag nog uit kunnen leveren.”

Machines en materialen
De kennis en ervaring op ieder vlak van het grafische proces maakt ADS Graphics tot de expert die niet alleen bedrijven die hun printwerk snel en vakkundig uitgevoerd willen hebben van dienst is. Het bedrijf kent namelijk ook een andere tak. “Wij zijn een 360 graden grootformaat grafisch bedrijf”, legt Aan de Stegge uit. “Dat betekent dat we ook grootformaat machines en supplies leveren aan bedrijven die zelf printen. Via onze webshop allesomteprinten.nl is alles heel eenvoudig online te bestellen. En heb je printwerk nodig? Dan kun je op allesprinten.com terecht.”

 

ADS Graphics
Heraclesstraat 26
5048 CG Tilburg
T (013) 533 66 25
info@adsgraphics.nl
www.adsgraphics.nl, www.allesomteprinten.nl