BZW ondertekening_edited

ABAB businesspartner Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging

Foto: John Verhagen, voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs en BZW-voorzitter Peter Struik ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Tilburg, 5 september 2017 – ABAB Accountants en Adviseurs is de nieuwe businesspartner in de accountancysector van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). ABAB werd uit een pitch met meerdere accountantskantoren verkozen.

Met circa 1.800 aangesloten bedrijven en ruim 2.500 leden is BZW het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland en de regionale tak van VNO-NCW. BZW maakt zich hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in deze regio en biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en anderen kunnen leren. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen de leden van BZW gebruikmaken van de kennis en ervaring van ABAB.

John Verhagen, voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs, is verheugd over de samenwerking. “ABAB heeft een perfecte match met BZW. We bestrijken hetzelfde gebied en zijn beide actief op de mkb- en grootzakelijke markt. En dus kunnen we zowel geografisch als qua bedrijfsgrootte onze kennis op maat inzetten om ondernemers te helpen succesvol te ondernemen.” BZW-voorzitter Peter Struik sluit zich hierbij aan: “BZW en ABAB versterken elkaar. BZW wil – net zoals ABAB – ondernemers verder brengen. We werken bovendien in hetzelfde regionale gebied. Dat is dus een logische combinatie.’