Auto Smolders levert ondernemers maatwerk met Mazda en Hyundai

Een lokale dealer als uitstekende servicepartner op het gebied van zakelijke mobiliteit. Mazda- en Hyundai-dealer Auto Smolders levert al vele jaren het bewijs dat die combinatie mogelijk is. “Onze gastvrije en gemoedelijke aanpak monden uit in maatwerk”, zegt Bram van den Broek, die zich bij het dealerbedrijf in Tilburg richt op onder meer de zakelijke autorijder.

Eigenzinnig
Het familie-/dealerbedrijf is een beetje eigenzinnig maar dat sluit wel aan bij het karakter van de automerken Mazda en Hyundai. Welk automerk ontwikkelt immers geheel op eigen kennis onderhuidse techniek en welk autobedrijf zet drie versies van één model in de markt? “Mazda en Hyundai onderscheiden zich door hun eigen filosofie en de zakelijke rijder doet daar zijn voordeel mee”, weet Bram uit ervaring. Mazda koppelt aan de gloednieuwe CX-5 niet alleen een prima aanschafwaarde, het speelt met SkyLease-pakketten in op de automobilist, die comfort en connectiviteit wenst. “De daarmee samengaande lagere fiscale waarde maakt de CX-5 extra bijtellingsvriendelijk.”

Hyundai IONIQ
Hyundai heeft de IONIQ in het assortiment. De elektrische versie, er is ook een plug-in en hybride, is mede door de Mia-regeling extra aantrekkelijk in aanschaf (32.500 euro rijklaar). Bram heeft onder meer al taxibedrijven weten te overtuigen van het voordeel dat de elektrische IONIQ biedt. Hij wijst als mobiliteitspartner op de vijf jaar nieuwwaarde regeling, de mobiliteitsservice en de betrouwbaarheid van het merk. “Hyundais worden geheel in eigen ‘plants’ gebouwd. Het bedrijf heeft eigen staalfabrieken en behoort door het leveren van een constante kwaliteit tot de vijf meest betrouwbare automerken ter wereld.”

Actieradius
Bram schakelt nog even terug naar de elektrische IONIQ: “Aan een vergelijkbare elektrische auto hangt een prijskaartje dat tienduizend euro hoger ligt. Dat gaat niet ten koste van de afwerking of de gebruikte materialen. Ook op die vlakken onderscheidt Hyundai zich ten opzichte van de segmentgenoten. Vlak ook de actieradius van de elektrische IONIQ niet weg. Die maakt het mogelijk om Nederland op een dag te doorkruisen.”

One-stop-shopping
Centraal staat uiteraard het budget van de automobilist. Aan de hand daarvan wordt een passende en aantrekkelijke zakelijke oplossing gezocht. Geen wens is daarbij te veel. Auto Smolders heeft een breed aanbod aan disciplines in huis. Noem het one-stop-shopping. “Twee fantastische merken openen de deur naar het gehoor geven aan de wensen van de klanten.” Bram wijst op zakelijk- en privé-lease en vervangend vervoer. Het eigen schadebedrijf zorgt voor een snel herstel bij calamiteiten. Het oer-Brabantse autobedrijf bestaat 43 jaar en heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Westerhoven waar Auto Smolders ook Suzuki-dealer is.
 

Eindhoven:                      Tilburg:                        Westerhoven:
Vaalserbergweg 2           Kraaivenstraat 16         Lange Akkers 2
040-2911800                  013-5286900                040-2014888