asperges op de velden..

16 t/m 30 mei: vierde editie van Asperges op de Velden

POP-UP RESTAURANT
Van 16 t/m 30 mei vindt de vierde editie plaats van Asperges op de Velden. Een stijlvol pop-up restaurant wat twee weken lang zal verrijzen middenin de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, gelegen in het buitengebied van Eindhoven. Hier worden elke dag lunches en diners geserveerd, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van de velden. Deze editie kent vier top-chef dagen waarbij toonaangevende (sterren)restaurants uit de regio bij ons komen koken. Bekijk HIER het volledige programma met bijhorende prijzen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken op: www.aspergesopdevelden.nl

PINKSTEREN OP DE VELDEN
Tijdens de Pinksterdagen, zondag 20 en maandag 21 mei, is er van alles te beleven bij Asperges op de Velden. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om het evenement te bezoeken en te genieten van een voortreffelijk lunch of sfeervol diner. Er zullen overdag diverse kinderactiviteiten worden georganiseerd door Custom Made Events zoals een springkussen, diverse spelen, tekenen, knutselen en schminken. Geniet van een overheerlijke lunch, mooie wijnen, heerlijke cocktails, fijne muziek en een stijlvolle ambiance!

VAN GOGH VILLAGE NUENEN
Combineer een bezoek aan museum Vincentre met een lunch of diner bij Asperges op de Velden, of te wel combineer de kunst van het schilderen en de kunst van het koken! In Parijs nam Vincent van Gogh afscheid van zijn donkere kleurgebruik uit Brabant. Hij toont de kunst van het kleurgebruik met een ‘smakelijk’ stilleven van Kweeperen, citroen, peren en druiven. Alles in geeltinten met een klein beetje groen, rood en blauw. Laat u inspireren en bekijk voor meer informatie over de mogelijkheden de website van Van Gogh Village Nuenen.