maxresdefault

Overname Verhoeven Elektrotechniek B.V. uit Oss

Verhoeven Elektrotechniek B.V. uit Oss is op donderdag 9 maart jl. in staat van faillissement verklaard. In overleg met curator J.E. Stadig (Banning Advocaten) hebben wij een doorstart bereikt. Zoveel als mogelijk zetten wij de activiteiten van Verhoeven Elektrotechniek voort, waardoor de continuïteit klanten gewaarborgd blijft. Vanuit de curator stonden de belangen van de opdrachtgevers en medewerkers bij deze overname voorop.

We hopen met deze overname de medewerkers een functie te kunnen bieden binnen één van onze vestigingen. Hoppenbrouwers heeft op de vestigingen in Nijmegen, Dongen, Udenhout en Deurne een groot aanbod aan technische vacatures die mogelijk goed aansluiten.

Hoppenbrouwers Techniek BV is een gezond bedrijf en heeft ruim 600 medewerkers in dienst. De medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Hoppenbrouwers heeft veel kennis en ervaring met beveiliging, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering en is gespecialiseerd in duurzame energie, inspectie en datanetwerken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Hoppenbrouwers Techniek BV
www.hoppenbrouwerstechniek.nl
Henny de Haas,  Algemeen Directeur hdh@hoppenbrouwers.nl 
013-5117227

Banning Advocaten
www.banning.nl
Mr. J.E. Stadig Curator
073-6927777
info@vdt-advocaten.nl